רויטל רייך היא אדריכלית ומעצבת פנים ותיקה, בעלת יותר מ-20 שנות ניסיון בתכנון ועיצוב של בתים פרטיים, משרדים, וילות ועסקים. כל לקוח ופרויקט הם עולם ומלואו, והתוצאה הסופית מתוכננת ומעוצבת בהתאם.
נוספו לאחרונה
טריפל די הדמיות מתמחה בהפקת הדמיות באיכות פוטו ריאליסטית. אנו מתמחים בהפקת הדמיות אדריכליות (הדמיות פנים, הדמיות חוץ, תוכניות מכר), סרטי תלת מימד, סיורים וירטואליים והדמיות מוצר. משרדי החברה נמצאים בתל אביב. כמו כן ואנו פועלים גם בריטניה וארה”ב באמצעות נציגויות או משרדים מקומיים. אנו מספקים שרותים למגוון רחב של לקוחות, בין לקוחותינו המרוצים מאות אדריכלים, משווקי נדל”ן, […]
פוסטים אחרונים
בשני העשורים האחרונים, אנחנו יכולים לראות שינוי מקיף בעיצוב חללים במקומות עבודה. אם בעבר לא היתה התייחסות רחבה ופרטנית לכל הנושא של חלל עבודה, מתוך מחשבה שכל מה שחשוב זה שהעובד יעבוד ופחות לשטח בו הוא עובד, הרי שבשנות השמונים תשעים נוצרה גישה חדשה, ששמה דגש נרחב על מאפיינים של החלל בו העובדים אמורים לבצע את עבודתם.
אנחנו יכולים לראות שינוי הן בגישת העיצוב של חללי עבודה משותפים והן ביחס לאופי השימוש בכל מה שקשור לנושא של מתחם עבודה משותף. כלומר, מצד אחד, אנחנו יכולים לראות עיצובים בסגנונות שונים אשר באים להטיב עם העובדים בצורות שונות ומצד שני, אנחנו יכולים למצוא חללי עבודה משותפים, אשר המטרה שלהם היא לספק זירת עבודה לקבוצות שונות ולא בהכרח לעסק או חברה ספציפית.
בשביל להבין את הרעיון של השינוי אנחנו נתייחס לכל נושא בנפרד, כך יהיה קל יותר להבין מה בדיוק קרה בנושא של חללי עבודה משותפים בשנים האחרונים.
כיצד השתנה העיצוב
כשאנחנו נכנסים היום למשרד, אנחנו יכולים למצוא חללי עבודה משותפים אשר מעוצבים בצורות שונות. זה יכול להיות חלל ללא הפרדה בין חלק לחלק, דבר שיכול להקשות מאוד על העובדים לבצע את העבודה שלהם, שכן, הם לא זוכים לפרטיות, אין להם שקט, אין להם את האפשרות לבצע את העבודה שלהם מבלי שיצטרכו להתמודד עם הפרעות שונות.
העיצוב במקומות עבודה רבים פונה היום לחשיבה, כיצד העובד יכול לבצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר כפרט יחיד, עם זאת, כיצד הוא משתלב ביחד עם שאר העובדים, כקבוצה. לכן אנחנו יכולים לראות חללי עבודה משותפים אשר מחולקים בתוכם לחלקים, לעיתים החלקים יהיו מתוחמים חלקית, לעיתים הם יהיו כחדרים נפרדים, כשלא פעם קיר ההפרדה יהיה שקוף, כך שיהיה ניתן לראות ולשמור על קשר עין עם עובדים אחרים.
חשוב לציין עוד, שאותו מתחם עבודה משותף מעוצב בצורה כזו שהוא משתלב באינטגרציה מלאה עם מקום מחד ומאידך, הוא משתלב עם המטבח וחלקים אחרים במבנה. כמובן שלצד מתחם זה, יהיה חלק שמתייחס גם לפינת קבלה, לאזור שתייה ואוכל ועוד, כאשר את המתחם יקיפו חלונות שיאירו על כל השטח.
כיצד עובדים מתחמי עבודה משותפים
אחד השינויים בשנים האחרונות בתחום העבודה, זה מעבר לעבודה מהבית. מאחר ויש לא מעט אנשים שבוחרים בנתיב זה, הרי שאנחנו יכולים למצוא מתחמי עבודה משותפים שיכולים לשרת עובדים עצמאים ופרילנסרים, במקום לעבוד מהבית הם שוכרים חלק במתחם, וכך הם זוכים למין משרד, ממנו הם יכולים לעבוד בשקט.
במתחם זה הם יכולים לבצע את העבודה שלהם, לצד עובדים בתחומים אחרים, יש להם פינת קבלה ואזור בו הם יכולים לקיים את הפגישות שלהם, וכל זה כאילו הם עובדים במשרד ממשי, למרות שהם עצמאים לגמרי.